Om oss

Ole Moe AS er en grossist/totalleverandør innen jernvare og maling. Våre kunder er jernvareforretninger, byggevareforretninger, fargehandlere, håndverkere, landbrukssektoren, dagligvare og elektrobransjen. Vi leverer varer til hele landet.

Ole Moe AS tilstreber å ha en liten og rasjonell organisasjon, der kunde og raske leveranser står i høysetet. Vi kjøper det aller meste direkte fra produsenter i inn og utland slik at vi slipper fordyrende mellomledd, og har derfor konkurransedyktige priser på de fleste varer. Veldig mye av det vi selger kommer fra kjente merkevareprodusenter.

Ole Moe har røtter helt tilbake til 1847 som en aktør innen jernvare- og maling-bransjen. Ole Moe er derfor et kjent navn og en kjent aktør i det norske markedet. Det som i dag heter Ole Moe AS ble etablert i 1993, men har utspring fra de samme røtter. Dette selskapet har i løpet av 2015 fått nye eiere, ny daglig leder og forsterket salg og markedssiden med flere personer. Alle disse har lang bransjeerfaring.

Ole Moe AS vil videreføre de gode tradisjonene som allerede er i firmaet, og ta vare på Ole Moe AS sitt gode navn og rykte. Dette dreier seg blant annet om å være en faglig sterk, rask og pålitelig leverandør.

Ole Moe AS har kontor og lagerfasiliteter i Høie Næringspark, nord for Kristiansand sentrum

Våre leverandører